Årsmøte og medlemssamling på Zoom lørdag 20. feb. 10.00

Til foreningens medlemmer:

Velkommen til årsmøte og medlemssamling.

Dato og tidspunkt: Lørdag 20. februar 2021 kl. 10.00.

Hvor? På Zoom! Dette er veldig enkelt. Bruk PC/Mac eller smartphone.

Lørdag ca. kl. 09.30 får alle medlemmer en epost fra Bernhard med en internettlenke man kan klikke seg inn på. Skriv deretter inn to koder, den ene er Meeting ID og den andre et passord.

Alt dette følger med i eposten fra Bernhard. Dermed er du inne i “møterommet” med lyd og bilde.

Hvis du ikke får det til å fungere, ring Bernhard på 900 93 940.

Det er helt greit om folk begynner å logge seg inn og justere bildet allerede fra 09.30.

Program for årsmøte og medlemssamling er utsendt som vedlegg i epost til alle medlemmer.

I tillegg til avvikling av selve årsmøtet med sedvanlige poster og valg, prøver vi også å lage noen innslag med muntlige bidrag fra enkeltpersoner. Vi håper at så mange som mulig av foreningens medlemmer får anledning til å være med på dette, og til å få med seg siste nytt både fra medlemmenes prosjekter og eksternprodusentmøtet som nylig ble avholdt i NRK.

For styret, Tor B. (sekr.).

(Bildet er fra medlemssamlingen 14. feb. 2016).

Posted on in Medlemsstoff