Revolusjon innen stabilisering!

MōVI in Action (Quick Video) from Vincent Laforet on Vimeo.

Interfoto kommer til å ta inn den nye MOVI. Movi M10 er et revolusjonerende produkt som erstatter alt i ett (Steadicam, slider, dolly og Jib), og MOVI M10 tillater deg og gjøre alt dette i løpet av en brøkdel av tiden. Du kommer også til å tenke deg om før du bruker stativ når du skal gjøre en kjapp panorering eller tilt. Samtidig vil MOVI M10 gi deg så perfekte bevegelser at du kan erstatte en Dolly, hvor du har behov for og bruke tid på å legge ut skinner. Hvis du i det hele tatt er i et miljø som tillater at du kan legge ut skinner.

MOVI 10 kan pakkes i en liten koffert som håndbagasje på fly og veier ca 2 kg. Steadicam er et fantastisk verktøy, men det tar flere år og mestre det. MOVI M10 mestrer du i løpet av minutter. Derfor er dette en av de største nyhetene innenfor stabilisert video og en ”game changer” innen produksjon av film. Det er lansert i disse dager en modell som heter MOVI M10. Den kan bære kamera som Canon 1DC, Canon C300, Canon C500, RED osv.

Det vil også i løpet av kort tid bli lansert MOVI M5 som er tiltenkt mindre HDSLR som Canon 5D mark III osv.

MOVI M10 har fått en antatt salgspris på 86.000 kr eks mva, MOVI M5 kr 43.000 eks mva. Antatt levering er tidligst i perioden mellom juli og september.

Kontakt Interfoto.no